Kurum Kodu : 742057
WEB Adresi : http://yaslicaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yaslıca mah. ayşe yılmaz cad. Bozova/ŞANLIURFA

VİZYON
Etkili ve güzel konuşabilen, eğitimin önemini kavrayış, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, Moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendisine güveni olan, Öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgiler öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, takım çalışma anlayışını açık, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal ve kültürlü, ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON
VERİMLİLİĞİ YÜKSEK BİR KURUM a. Karar alma süreci hızlı b. Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten c. Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan d. Ürüne ve sürece odaklı bir kurum SEVİLEN BİR KURUM a. Çalışanın memnun olduğu b. Hizmet alanın memnun olduğu c. Güvenilir ve tutarlı d. Lider ve yol gösteren e. Müşteri odaklı, f. Halkla bütünleşmiş bir kurum AKTİF BİR KURUM a. Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenlerei uzlaşarak çözebilen b. Lider anlayışlı c. Cezalandırıcı değil önleyici ve yol gösteren d. Öğrenciye odaklı vizyonu olan bir kurum

Öğretmen Sayısı : 22
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 278
Öğretim Şekli : ikili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:10/12:30
Derslik Sayısı : 20 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 57 km ilçe merkezine 14 km
Ulaşım : öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşımlarını sağlamaktadır. Ayrıca Adıyaman-Şanlıurfa arasındaki minibüslerle gerçekleşmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Yaslıca Mahallesi