Yaslıca Ortaokulu


Vizyon: Etkili ve güzel konuşabilen, eğitimin önemini kavrayış, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan, bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, Moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendisine güveni olan, Öğrenmeyi öğrenmiş, yeni bilgiler öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, takım çalışma anlayışını açık, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal ve kültürlü, ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: VERİMLİLİĞİ YÜKSEK BİR KURUM a. Karar alma süreci hızlı b. Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten c. Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan d. Ürüne ve sürece odaklı bir kurum SEVİLEN BİR KURUM a. Çalışanın memnun olduğu b. Hizmet alanın memnun olduğu c. Güvenilir ve tutarlı d. Lider ve yol gösteren e. Müşteri odaklı, f. Halkla bütünleşmiş bir kurum AKTİF BİR KURUM a. Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenlerei uzlaşarak çözebilen b. Lider anlayışlı c. Cezalandırıcı değil önleyici ve yol gösteren d. Öğrenciye odaklı vizyonu olan bir kurum

Başarılar:

Saatler: 07:10/12:50
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5378362306

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yaslicaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaslıca mah. ayşe yılmaz cad. Bozova/ŞANLIURFA

Öğretmen :22
Öğrenci :334
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Yaslıca Mahallesi

Adres - Yaslıca mah. ayşe yılmaz cad. Bozova/ŞANLIURFA

Ulaşım öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşımlarını sağlamaktadır. Ayrıca Adıyaman-Şanlıurfa arasındaki minibüslerle gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 57 km ilçe merkezine 14 km