İLK ATAMADA OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE

Okulumuz hakkında bilgilendirme

03.05.2023 4247

Okulumuz Şanlıurfa il merkezine 54 km, Bozova ilçe merkezine 17 km, Adıyaman il merkezine 54 km mesafededir. Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Ancak Yaslıca' da ev temin edilebilir. Öğretmenlerimiz Adıyaman, Bozova ve Şanlıurfa' da ikamet etmektedirler. Dolayısıyla da okula gidiş geliş yapılmaktadır. Yakın çevrede apart ve oteller bulunmaktadır. Ancak şahsi aracınız yoksa apart ve otel sıkıntı olabilir. İlçeye ve ile her 15 dk da bir servis kalkmaktadır. Bozova da öğretmenevi bulunmamaktadır. Adıyaman yolu üzeri DSİ baraj lojmanları da mevcuttur en fazla 10 km uzaklıkta okula. Adıyaman, Bozova ve Şanlıurfa' dan gidiş geliş yapmayı düşünüyorsanız şahsi araçlarla yapılmakta ve yer bulunmaktadır(Şanlıurfa için tayin döneminden sonra gidiş geliş yapmak sıkıntı olabilir).

NOT: Okulumuzda ilkokul-ortaokul aynı binada ikili öğretim yapılmakta ve ortaokul sabahçı gruptur.